Antena 3 CNN Show Tabloid Fiul Zinei Dumitrescu are de achitat o factură de 10.000 de euro la azilul unde a trăit creatoarea de modă  

Fiul Zinei Dumitrescu are de achitat o factură de 10.000 de euro la azilul unde a trăit creatoarea de modă  

Fiul Zinei Dumitrescu are de achitat o factură de 10.000 de euro la azilul unde a trăit creatoarea de modă  
02 Apr 2019   •   13:40

Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, va avea de plătit toate cheltuielile din ultimii ani, de la azilul la care mama sa și-a petrecut ultima perioadă a vieții sale.  

”Aștept să se liniștească, pentru că este un moment dureros și pentru el. Apoi o să-l invit la o cafea, ca să stăm de vorbă și să-i înmânez factura. Nu am mai făcut calcule în ultimii ani, dar aceasta se ridică undeva în jurul a 10.000 de euro. Și eu sunt supărat pentru cele întâmplate. Zina voia să fie înmormântată la locul său de veci. Acum câțiva ani, am fost cu ea să-mi arate unde este și tot atunci am achitat datoriile la cimitir, întrucât locul de veci nu mai fusese plătit de vreo 10 ani.

Nu-mi pare rău de bani, ci de faptul că Zina a murit cu o mare durere în suflet. A murit neîmpăcată și nu am putut afla ce are pe suflet. Se închisese în sine și nu ne mai spunea nimic, deși până atunci vorbeam orice cu ea. Nu înțeleg cum a murit doar în câteva luni, deși îi făceam analizele periodic și nu era bolnavă. Nu avea cancer și nici Alzheimer. De când a venit fiul său, a început să-i fie din ce în ce mai rău. Nu știu ce i-a zis, ce s-a întâmplat între ei. Dar de atunci a început să refuze să mai mănânce. S-a uscat pe picioare. Știu doar că a venit cu niște acte, să i le semneze și am înțeles că era vorba despre o mutație”, a declarat Cassian pentru Libertatea. 

×
Subiecte în articol: Zina Dumitrescu fiu bani datorie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close