Antena 3 CNN Show Tabloid Oana Roman, decizie radicală în privința tatălui său: ”Nu mai vreau...”

Oana Roman, decizie radicală în privința tatălui său: ”Nu mai vreau...”

Oana Roman, decizie radicală în privința tatălui său: ”Nu mai vreau...”
08 Apr 2016   •   08:26

Oana Roman trece printr-o perioada grea in casnicia sa. Nu se mai intelege cu Marius, barbatul pe care il iubeste si cu care are o fetita, si a marturisit intr-un interviu pentru WOWbiz ca problemele ei se datoreaza divortului parintilor ei.

"Nu am trait o viata roz. Mama a fost suparata, dupa despartirea de tata, pentru ca nu mai are scrisorile pe care si le-a trimis cu tata. El a incercat sa ma tina departe de asta, nu am stiut mare lucru pana cand nu am vazut-o pe mama foarte suparata. Mioara mi-a zis ca a vazut ca tata a primit niste mesaje de la cineva. Mama ma ferea, dar stiu ca erau jignitoare si agresive. Ii cerea sa il lase in pace pentru ca e cu ea. Stiu ca ea l-a confruntat pe Petre si el fugea de responsabilitate. Ii zicea ca ei se iubesc si ca mama sa il lase in pace pentru ca ea este foarte batrana. Mioara nu a cautat-o pe ea (n.r. Silvia). Nu cred ca mama s-a confruntat pentru prima data cu asta si i-a spus tatei.

Relatia lor a devenit publica dupa un material paparazzi in care aparea cu alta femeie. A fost un soc mare. Tata se vedea cu Silvia in blocul in care eu locuiam, la etajul 1, deasupra mea. Dupa ce a plecat de acasa, acolo s-a mutat. Mi s-a parut de neexplicat, putea sa se intalneasca pe hol cu mine. A fost o strategie pusa bine la cale. Nu cred ca a fost primul lui derapaj. Cred ca a fost compromis politic in acest fel. Dovada este ca tata, azi, e terminat din punct de vedere politic. Eu cred ca ea (n.r. sotia lui Petre Roman) nu decide nimic, a fost instrument.

Tata e orgolios, cred ca si-a dat seama de ce se intampla, dar nu a recunoscut. Mie mi s-a confirmat ca grupurile de interese stiau care e slabiciunea tatalui. Campania impotriva mea a durat 20 de ani din caua asta. El nu a fost bogat niciodata, traia din munca lui, nu a facut afaceri. Cand a inceput aceasta noua viata, nasul lui de cununie a fost unul dintre cei mai bogati din Romania. Cand mama a semnat actele de divort, el a refuzat sa mai vorbeasca cu Mioara sub orice forma. Eu am devenit tampon intre ei. Stiu ca a incercat la un moment dat o impacare, dar... Tata nu este un om bogat.” a spus Oana Roman.

×
Subiecte în articol: Oana Roman
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close