Antena 3 CNN Show Tabloid Răzvan Ciobanu nu suporta tradițiile Pascale: ”Iisus a zis și a făcut…! Ați prins ideea, da?! În rest să auzim doar de bine”

Răzvan Ciobanu nu suporta tradițiile Pascale: ”Iisus a zis și a făcut…! Ați prins ideea, da?! În rest să auzim doar de bine”

Răzvan Ciobanu nu suporta tradițiile Pascale: ”Iisus a zis și a făcut…! Ați prins ideea, da?! În rest să auzim doar de bine”
30 Apr 2019   •   12:46

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari. Designerul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil. Faptul că Răzvan Ciobanu a încetat din viață în zi de sărbătoare, a doua zi de Paște, i-a dus cu gândul pe unii dintre apropiații acestuia la ideea că ar fi fost urmărit de un teribil blestem. În urmă cu ceva timp, vedeta a luat oarecum în derâdere una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor.

„Să ne înțelegem… sunt la prietena mea, la Pitești (în casă), asta fac de Paște! Să nu vă mănânce degetele să-mi umpleți «inbox-ul» cu mesaje despre «lumină», «sfinte sărbători pascale», «Iisus care a zis și a făcut»… Sunt credincios, dar pentru mine este suficient să știu că vă gândiți la mine. Și eu mă gândesc la unii dintre voi, dar nu vă dau mesaje doar de Paște și Crăciun ?! Ați prins ideea, da?! În rest să auzim doar de bine. P.S: și încetați cu fotografiile cu «iepurași» și ouă colorate! Puțină maturitate, zău așa ?. Vă îmbrățisez”, afirma Răzvan Ciobanu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: S-au aflat primele informații din cadrul autopsiei lui Răzvan Ciobanu

Citește și: Săptămâna Luminată. Ce se întâmplă cu oamenii care mor în această perioadă? Este și cazul lui Răzvan Ciobanu care a murit în a doua zi de Paști

Citește și: Ce făcuse Răzvan Ciobanu cu o zi înainte să moară

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close