Antena 3 CNN Show Tabloid Romaniţa Iovan, distrusă de durere după moartea Zinei Dumitrescu. „Sunt șocată” 

Romaniţa Iovan, distrusă de durere după moartea Zinei Dumitrescu. „Sunt șocată” 

Romaniţa Iovan, distrusă de durere după moartea Zinei Dumitrescu. „Sunt șocată” 
28 Mar 2019   •   16:32

Creatoarea de modă, Zina Dumitrescu, a murit joi, 28 martie 2019, la ora 16.25, la azilul de bătrâni unde era internată. Romanița Iovan făcea parte din cercul de apropiați ai creatoarei de modă. 

„Sunt un pic şocată. N-am urmărit astăzi ştirile, când m-ai sunat eram la volan. Am coborat acum ca să pot vorbi cu voi. Rămâi blocat la astfel de ştiri, mai ales că ne cunoşteam de peste 30 de ani. O viaţă frumoasă petrecută împreună. Acum, să vezi… să auzi că nu mai există un om deosebit, un om minunat care şi-a dedicat viaţa modei. Suntem o mână, copiii ei… Nu pentru că ne-a născut, ci pentru că am lucrat cu ea când noi eram foarte tineri.

Am împărtăşit cu ea momentele de bucurie şi tristeţe. Am stat zile, nopţi, ani. Au fost cei mai frumoşi ani ai noştri. Cred că şi Cătălin îmi dă dreptate că au fost cei mai frumoşi ani ai noştrii şi că vor rămâne în sufletul nostru. Doamna Zina va rămâne o figură emblematică a modei româneşti. Este trist şi greu de comentat ce este în sufletul unui om când simte că nu mai poate să facă ce îşi doreşte. Toate amintirile de ajută să mergi mai departe, dar te şi impiedică să-şi trăieşti ani”, a mărturisit Romaniţa Iovan, pentru Antena Stars.

Citește și: Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. "Mama modei" românești era internată într-un azil. Era ținută în viață cu ajutorul perfuziilor

Citește și: Ultimul interviu al Zinei Dumitrescu! Cum arăta creatoarea de modă în urmă cu o lună

×
Subiecte în articol: romanita iovan Zina Dumitrescu a murit
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close