Antena 3 CNN Show Tabloid Zina Dumitrescu suferă cumplit după fiul care a abandonat-o în azil. Are discuții imaginare cu el!

Zina Dumitrescu suferă cumplit după fiul care a abandonat-o în azil. Are discuții imaginare cu el!

Zina Dumitrescu suferă cumplit după fiul care a abandonat-o în azil. Are discuții imaginare cu el!
27 Apr 2017   •   16:35

S-au împlinit trei ani de când nu mai știe nimic de fiul său. Zina Dumitrescu e copleșită de dorul băiatului său și are momente când își imaginează că se află în compania acestuia și nu de puține ori își păcălește amicele că ar vorbi cu el la telefon, scrie libertatea.ro.

Abandonată de fiul său, singura sa rudă de sânge, Zina Dumitrescu își trăiește bătrânețea într-un azil de lux, din Ghermănești.

”Zina e sănătoasă, nimic nu s-a schimbat. Pe 1 aprilie s-au făcut trei ani de când fiul său nu a mai văzut-o. Și nici nu sunt șanse să vină la ea. Eu i-am transmis că nu are legătură cu banii, nu-i cere nimeni socoteală, nici nu mai contabilizez restanțele, dar să vină să-și vadă mama. Zina e foarte dezamăgită. O mai scot în parc prietenele, când fiul său ar fi putut face acest lucru. Ea zice că vorbește cu fiul său, deși nu face acest lucru, tocmai ca să-l protejeze”, a mărturisit pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian.

×
Subiecte în articol: Zina Dumitrescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close