Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Am bătut Ungaria pentru prima oară în istorie! Naţionala României de polo s-a impus cu 6-5

Am bătut Ungaria pentru prima oară în istorie! Naţionala României de polo s-a impus cu 6-5

Am bătut Ungaria pentru prima oară în istorie! Naţionala României de polo s-a impus cu 6-5
Sursa foto: polo pe apa
27 Iun 2009   •   20:28

Victorie în premieră pentru România în faţa Ungariei la polo pe apă. Reuşita românilor a venit chiar într-un bazin din Capitală, Dinamo, cu ocazia turneului internaţional Cupa României, la care "tricolorii" mai învinseseră reprezentativa Rusiei cu 9-4. România s-a impus în faţa Ungariei, campioana olimpică en-titre, cu scorul de 6-5 (2-1, 1-2, 2-2, 1-0).
O echipă a Ungariei aproape în formaţie completă adusă la Bucureşti de antrenorul Denes Kemeny a pierdut în faţa unei ambiţioase echipă române, pentru care Radu a marcat două goluri, iar Diaconu, Andrei, Matei şi Iosep câte unul. Rolul portarului român nu trebuie nici el neglijat, Dragoş Stoenescu făcând minuni în poarta României şi scoţând zece goluri ca şi făcute, potrivit Mediafax.
România învinsese Rusia în primul meci cu 9-4 (3-2, 1-0, 2-1, 3-1), în timp ce Ungaria învinsese Germania 12-6 (3-0, 4-2, 4-2, 1-2. Rusia, la rândul ei, a învins Germania cu 7-6 (1-1, 0-2, 2-1, 4-2). Din turneul de la Bucureşti mai sunt două meciuri de disputat, România - Germania şi Ungaria - Rusia, competiţia fiind una pregătitoare pentru Campionatul Mondial de Nataţia de la Roma, din iulie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: roma
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close