Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Anglia îşi continuă cursa spre Marele Şlem în Turneul celor Şase Naţiuni: A învins Italia cu 18-11

Anglia îşi continuă cursa spre Marele Şlem în Turneul celor Şase Naţiuni: A învins Italia cu 18-11

Anglia îşi continuă cursa spre Marele Şlem în Turneul celor Şase Naţiuni: A învins Italia cu 18-11
de M.T.    |    11 Mar 2013   •   10:56

Anglia s-a impus cu 18-11 în faţa Italiei, într-un meci disputat pe arena londoneză Twickenham, şi îşi continuă astfel cursa spre obţinerea Marelui Şlem în ediţia din acest an a Turneului celor Şase naţiuni.

Toate punctele englezilor au fost reuşite de Toby Flood, care a executat perfect cele şase lovituri de pedepasă de care a beneficiat, în timp ce oaspeţii au punctat prin Luke McLean, o încercare, şi Luciano Orquera, două lovituri de pedeapsă.

Pentru Anglia urmează meciul decisiv, la Cardiff, împotriva Ţării Galilor, campioana de anul trecut. În cazul în care vor obţine victoria, englezii vor reuşi primul Mare Şlem după cel din 2003.

Ţara Galilor are însă şansa de a-şi păstra titlul de anul trecut, dacă va reuşi să câştige la o diferenţă de cel puţin 7 puncte.

În etapa din acest weekend, galezii au reuşit să se impună cu 28-18 în faţa Scoţiei, chiar pe Murrayfield, în special datorită evoluţiei excelente a lui Leigh Halfpenny, autorul a 23 de puncte.

Vicecampioana mondială, Franţa, rămâne fără victorie în ediţia din acest an a Turneului celor Şase Naţiuni, după ce a obţinut doar o remiză, scor 13-13, cu Irlanda, la Dublin.

"Cocoşii", care au un singur punct până acum, pot evita ultimul loc dacă vor câştiga în utlima etapă cu Scoţia, pe teren propriu, iar Italia nu învinge Irlanda la Roma.


×
Subiecte în articol: Anglia grand slam Franta tara galilor
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close