Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Aur pentru fraţii Linger la proba de dublu sanie. Echipajele României, în coada clasamentului

Aur pentru fraţii Linger la proba de dublu sanie. Echipajele României, în coada clasamentului

Aur pentru fraţii Linger la proba de dublu sanie. Echipajele României, în coada clasamentului
18 Feb 2010   •   13:28

Fraţii austrieci Andreas şi Wolfgang Linger s-au ridicat la nivelul aşteptărilor în momentul potrivit, aşa cum au făcut şi în urmă cu patru ani, cucerind medalia de aur în proba de dublu sanie, la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Fraţii Linger, unul dintre cele patru seturi de rubedenii din finala concursului, s-au bucurat la final pentru prima medalie de aur a ţării, după ce i-au depăşit pe letonii Adris şi Juris Sics.

A fost o cursă tensionată, doar câteva zecimi de secundă despărţind primele trei locuri. Fraţii Linger au luat un avans de 0,264 secunde, iar nemţii Patric Leitner şi Alexander Resch, care au câştigat medalia de bronz, s-au aflat la mai puţin de o zecime de locul doi.

Echipajul România 1, format din Cosmin Chetroiu şi Ionuţ Ţăran a ocupat locul 17, în timp ce echipajul România 2, format din Paul Ifrim şi Andrei Anghel s-a clasat pe ultimul loc, 20, la o diferenţă de 2,768 secunde faţă de câştigători.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close