Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Australia a învins Noua Zeelandă şi a câştigat Tri Nations pentru prima oară după zece ani

Australia a învins Noua Zeelandă şi a câştigat Tri Nations pentru prima oară după zece ani

Australia a învins Noua Zeelandă şi a câştigat Tri Nations pentru prima oară după zece ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Aug 2011   •   15:18

Australia a pus capăt unei perioade de zece ani în care nu a câştugat Tri Nations, după ce a învins la Brisbane pe Noua Zeelandă cu scorul de 25-20.

 
A fost ultima ediţie a tradiţionalului turneu care s-a desfăşurat sub actuala denumire, din 2012 urmând ca Argentina să se alăture Australiei, Noii Zeelande şi Africii de Sud în Four Nations.
 
„Wallabies” au avut o primă repriză de vis, intrând la vestiare cu un avantaj de 17 puncte (20-3), însă neo-zeelandezii au revenit senzaţional în startul părţii secunde, când au reuşit să egaleze în numai 19 minute. Gazdele au avut însă ultimul cuvânt, Beale înscriind eseul care a adus victoria Australiei.
 
Pentru Australia au punctat Genia, Samo şi Beale, fiecare câte un eseu, două dintre ele convertite de Cooper, care a mai reuşit şi două lovituri de pedeapsă, în timp ce pentru „All-Blacks”, Smith şi Nonu au marcat câte o încercare, Daniel Carter convertindu-le pe amândouă şi adăugând alte 6 puncte din lovituri de pedeapsă.
 
Următoarea competiţie importantă din rugby este Cupa Mondială, care va avea loc în Noua Zeelandă între 9 septembrie şi 23 octombrie.

 

×
Subiecte în articol: Australia Noua Zeelanda brisbane
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close