Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Câştiguri de 5 milioane lire sterline pentru pariurile de acum 10 ani, dacă Hamilton va deveni campion mondial de F1

Câştiguri de 5 milioane lire sterline pentru pariurile de acum 10 ani, dacă Hamilton va deveni campion mondial de F1

Câştiguri de 5 milioane lire sterline pentru pariurile de acum 10 ani, dacă Hamilton va deveni campion mondial de F1
02 Noi 2008   •   00:21

Fanii sporturilor cu motor din Anglia ar putea câştiga cinci milioane de lire sterline dacă Lewis Hamilton devine cel mai târnăr pilot din istoria Formulei 1. Dar nu toţi se vor îmbogăţi cu frumoasa sumă, ci doar cei care au văzut potenţialul acestuia acum zece ani, când era pilot pe karturi, şi au pariat pe el. La aceştia se mai adaugă încă câţiva care au avut curaj să parieze în decursul acestui sezon, deşi au obţinut cote mult mai mici decât ceilalţi.
Hamilton, în vârstă de 23 de ani, are nevoie la Marele Premiu al Brazilei de un loc cinci pentru a fi sigur de titlul mondial, pe care anul trecut l-a pierdut ?la mustaţă?, tot în ultima cursă a sezonului.
Astfel, duminică, fanii care au pariat acum zece ani că Hamilton va lua campionatul mondial se vor afla şi ei pe linia de start în momentul cursei, doar că startul pentru a-şi strânge banii de la agenţiile de profil. Unii au obţinut cote de 500-1 că el ar putea lua titlul în Formula 1, scrie Times.
Un client al Ladbrokes ar putea pleca acasă cu 125.000 lire sterline. Anul trecut el a încasat o altă sumă frumuşică de pe urma lu Hamilton. Pariorul a primit 40.000 de lire sterline după ce pariase 200 de lire, la o cotă 200, că Lewis va câştiga primul grand prix până să împlinească vârsta de 23 de ani.
El ar mai putea aduna 125.000 de lire pentru un pariu de 100 lire cu o cotă de 500-1 că Hamilton va câştiga campionatul mondial până la 25 de ani, plus alte pariuri la o cotă de 1.500 la 1.
Avocatul britanic Christian Santo speră şi el la un câştig de 10.000 de lire, după ce a pariat 100 de lire pe Hamilton în 2003. Aceştia sunt doar câţiva dintre cei care au mizat pe pilotul britanic şi vor avea cu siguranţă emoţii la fel de mari ca ale pilotului în ultima cursă a sezonului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton Anglia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close