Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Demonstraţie de măiestrie automobilistică. Mihai Gâdea, copilotul lui Mika Hakkinen

Demonstraţie de măiestrie automobilistică. Mihai Gâdea, copilotul lui Mika Hakkinen

de S.T.    |    05 Iun 2013   •   19:15

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, a fost prezent miercuri la Bucureşti şi a transmis consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”.

În cadrul unui eveniment public care s-a desfăşurat în parcarea exterioară a Băneasa Shopping City, Mika Hakkinen a parcurs un circuit închis la volanul maşinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide din lume.

Jurnalistul Mihai Gâdea a urcat în super-maşina condusă de Mika Hakkinen, pentru o scurtă demonstraţie pe circuitul amenajat în Băneasa.

Vezi imaginile în materialul video de mai sus.

Premieră la Sinteza Zilei: Mika Hakkinen va fi invitatul lui Mihai Gâdea

Mika Hakkinen (45 de ani) a participat în Formula 1 între 1991 şi 2001, pilotând pentru doar două echipe, Lotus şi McLaren, şi a fost de două ori consecutiv campion mondial, în 1998 şi 1999.

De-a lungul carierei sale în Formula 1, Hakkinen a luat startul în 161 de curse, de 26 de ori de pe prima poziţie a grilei, obţinând 20 de victorii de etapă şi clasându-se de 51 de ori pe podium.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close