Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele pentru MP al Principatului Monaco

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele pentru MP al Principatului Monaco

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele pentru MP al Principatului Monaco
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
27 Mai 2011   •   15:37

Spaniolul Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp din primele două sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu al Principatului Monaco de duminică. Pilotul echipei Ferrari a fost cronometrat în 1:15:123 şi i-a devansat pe britanicul Lewis Hamilton (McLaren) şi pe germanul Nico Rosberg (Mercedes).

Actualul lider al clasamentului general, Sebastian Vettel (Red Bull), a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente, dar în a doua nu a reuşit decât al cincilea timp, fiind depăşit şi de Janson Button (McLaren). Coechipierul germanului, Mark Webber, a avut ceva probleme la cutia de viteze în prima sesiune, dar acestea s-au rezolvat, iar australianul a venit al optulea, în spatele lui Felipe Massa (Ferrari) şi Michael Schumacher (Mercedes), însă înaintea lui Adrian Sutil (Force India) şi Nick Heidfeld (Renault), cei ce au completat primele zece poziţii.

În ciuda succesului din antrenamente, Alonso este conştient că mai este mult până la o eventuală victorie în cursă. „Sâmbătă va fi o zi mult mai stresantă, pentru că aici cea mai mică eroare poate duce la o penalizare majoră. Trebuie însă să încercăm să ne asumăm şi nişte riscuri, altfel nu avem cum să reducem diferenţa faţă de cei din faţa noastră”, a explicat ibericul.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close