Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Fernando Alonso rămâne la Ferrari până în 2016

Fernando Alonso rămâne la Ferrari până în 2016

Fernando Alonso rămâne la Ferrari până în 2016
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
19 Mai 2011   •   13:37

Fernando Alonso a semnat prelungirea contractului cu Ferrari până în 2016, precedenta înţelegerea a spaniolului cu echipa italiană fiind valabilă până în 2012.

Sunt foarte fericit că am ajuns la această înţelegere. Încă de la început m-am simţit foarte bine la Ferrari şi acum mi se pare că este o a doua familie pentru mine. Am încredere totală în persoanele care lucrează la Maranello şi în cei care îi conduc. Prin urmare, este normal să decid să-mi prelungesc înţelegerea cu echipa de la care, într-o zi, mă voi retrage din Formula 1”, a spus dublul campion mondial prin intermediul unui comunicat de presă.

Preşedintele Luca di Montezemolo s-a arătat încântat de noua înţelegere şi este sigur că pilotul iberic va juca un rol important în istoria echipei de la Maranello. „Este o mare plăcere să reînnoim înţelegerea noastră cu un pilot care a demonstrat întotdeauna o mentalitate de învingător, chiar şi în cele mai dificile circumstanţe. Fernando are toate calităţile necesare, atât tehnice cât şi personale, pentru a juca un rol important în istoria Ferrari, pe care sper să o îmbogăţim cu noi victorii foarte curând”, a spus oficialul italian.

Fernando Alonso pilotează pentru Ferrari din 2010 şi are în palmares două titluri mondiale, în 2005 şi 2006, obţinute alături de cei de la Renault.

×
Subiecte în articol: Fernando Alonso Ferrari Formula 1
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close