Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Ferrari ar putea renunţa la Raikkonen

Ferrari ar putea renunţa la Raikkonen

Ferrari ar putea renunţa la Raikkonen
Sursa foto: kimi raikkonen
24 Sep 2009   •   11:46

Peşedintele echipei Ferrari, Luca di Montezemolo, a declarat că pilotul Kimi Raikkonen nu a primit asigurări că va concura pentru scuderia italiană sezonul următor de Formula 1.

De altfel, de câteva luni se zvonea că Raikkonen va fi înlocuit de Fernando Alonsom, de la Renault, anul următor, în pofida faptului că actualul contract al spaniolului expiră la finele lui 2010.
În plus, brazilianul Felipe Massa doreşte să revină sezonul următor pentru Ferrari după ce a suferit un accident la Grand Prix-ul Ungariei, în iulie.

"Vom avea un pilot brazilian deoarece merită altă şansă având în vedere ce s-a întâmplat, dar mulţumită lui Dumnezeu este bine. Oricum căutăm cea mai bună alegere, dar aveam destul timo. Ne vom decide în câteva săptămâni," declara Montezemolo .
Ferrari
Despre Raikkonen s-a scris că s-ar putea orienta spre McLaren sau liderii campionatului- Brawn . Raikkonen a câştigat titlul cu un punct diferenţă în primul său sezon la Ferrari, dar anul trecut a terminat pe locul trei, iar în acest an este pe cinci, când mai sunt patru curse de disputat.
Giancarlo Fisichella ţine locul accidentatului Massa pentru restul sezonului şi va fi pilotul de rezervă al echipei anul următor.
Contractul de sponsorizare al Ferrari cu banca spaniolă Santander a alimentat speculaţiile că dublul campion mondial Alonso s-ar putea muta la Maranello.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ferrari Fernando Alonso
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close