Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Ferrari exclude posibilitatea revenirii lui Massa în sezonul 2009 din Formula 1

Ferrari exclude posibilitatea revenirii lui Massa în sezonul 2009 din Formula 1

Ferrari exclude posibilitatea revenirii lui Massa în sezonul 2009 din Formula 1
12 Oct 2009   •   11:26

Ferrari a anunţat că pilotul brazilian Felipe Massa nu va reveni pe circuitul de Formula 1 în acest sezon. Pilotul de 28 de ani se recuperează bine după fractura craniană suferită în timpul Marelui Premiu al Ungariei, în luna iulie, şi va conduce o maşină de teste F2007 luni, dar Ferrari spune că lucrurile vor avansa treptat şi că Massa nu va fi grăbit să forţeze o revenire.

"Discuţiile despre o revenire în Formula 1 pot aştepta până la debutul sezonului 2010", au declarat cei de la Ferrari, într-un comunicat de presă.

Massa a făcut nişte teste la Paris, vineri, şi, conform Ferrari, rezultatele au fost "mai degrabă pozitive", astfel că a fost luată decizia ca pilotul să poată conduce monopostul proprietate privată F2007. Cu două curse rămase de disputat în acest sezon, Ferrari subliniază însă că Massa nu are nicio şansă să revină în 2009 pe circuit ca pilot oficial.

"Aceasta nu este în niciun caz o sesiune normală de teste şi cronometrarea ei nu va fi pe agenda noastră. Vom avea timp destul pentru asta în 2010, când, alături de Fernando Alonso, va începe lucrul pentru dezvoltarea unui nou monopost. Este doar o oportunitate pentru Felipe să vadă cum se simte pe circuit, în mediul lui natural", au mai spus cei de la Ferrari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Felipe Massa Ferrari
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close