Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Formula 1. Echipa Mercedes, amendată cu 10.000 de euro în urma unui incident minor

Formula 1. Echipa Mercedes, amendată cu 10.000 de euro în urma unui incident minor

Formula 1. Echipa Mercedes, amendată cu 10.000 de euro în urma unui incident minor
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
13 Oct 2012   •   15:37

Echipa de Formula 1 Mercedes a fost amendată cu 10.000 de euro ca urmare a unui incident minor legat de monopostul germanului Michael Schumacher, produs în calificările pentru Marele Premiu al Coreei de Sud, sâmbătă, pe circuitul de la Yeongam, informează AFP.
   
Septuplul campion mondial de F1, avertizat vineri pentru că a incomodat monoposturile HRT ale indianului Narain Karthikeyan şi spaniolului Pedro de la Rosa în încercările libere, nu a fost considerat responsabil pentru eroarea comisă de echipa sa în calificări.
   
În al treilea segment al calificărilor, Schumacher a părăsit amplasamentul său de la boxe în momentul în care britanicul Lewis Hamilton (McLaren), plecat cu câteva secunde mai devreme, era deja lansat pe drumul de ieşire de la standuri. Hamilton a făcut o manevră pentru a evita monopostul lui Schumacher, care i-a ieşit în cale, şi a trece în dreapta Mercedesului.
   
Hamilton a încheiat calificările pe locul 3, iar Schumacher pe poziţia a 10-a.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close