Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Hamilton, oprit de poliţie în Melbourne pentru că efectua derapaje controlate

Hamilton, oprit de poliţie în Melbourne pentru că efectua derapaje controlate

Hamilton, oprit de poliţie în Melbourne pentru că efectua derapaje controlate
26 Mar 2010   •   19:57

La doar câteva ore după ce a înregistrat cel mai rapid tur de pistă în antrenamentele de vineri de la Marele Premiu al Australiei, Lewis Hamilton a fost oprit de poliţie pe străzile din Melbourne din cauză că s-a comportat ca un "şofer rebel".

Pilotul de la McLaren, care în 2008 a devenit cel mai tânăr campion mondial al Formulei 1, s-a văzut nevoit să prezinte scuze public pentru comportamentul său de la Melbourne. "În această seară am condus într-o manieră exagerată şi, drept rezultat, am fost oprit de poliţie. Ce am făcut a fost stupid şi vreau să îmi cer scuze pentru incident", a declarat britanicul într-un comunicat oficial al McLaren.

Scott Woodford, poliţist în Melbourne, a declarat că bărbatul de 25 de ani, rezident în Elveţia, a fost oprit în jurul orei locale 21:15 la volanul unui Mercedes nou-nouţ. El a menţionat că maşina, care "era accelerată foarte mult şi care a pierdut tracţiunea roţilor din spate într-un viraj" a fost reţinută şi îi va fi înapoiată proprietarului luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close