Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Lewis Hamilton, încrezător că el şi Jenson Button pot recupera diferenţa faţă de duoul Red Bull

Lewis Hamilton, încrezător că el şi Jenson Button pot recupera diferenţa faţă de duoul Red Bull

Lewis Hamilton, încrezător că el şi Jenson Button pot recupera diferenţa faţă de duoul Red Bull
18 Mai 2010   •   17:25


Lewis Hamilton şi-a exprimat uşurarea că Red Bull nu a transferat dominarea din calificări în fiecare cursă din acest sezon, astfel că McLaren rămâne în competiţie pentru cucerirea titlului mondial.

Piloţii Red Bull au pornit din pole position în toate cele şase Mari Premii din acest sezon şi duminica trecută Mark Webber a condus cursa de la Monaco de la început până la final, terminând în faţa coechipierului Sebastian Vettel. A fost a doua victorie a australianului în opt zile, după cea din Spania, iar cei doi piloţi Red Bull conduc acum clasamentul piloţilor cu 78 de puncte, în faţa lui Fernando Alonso şi a campionului en-titre Jenson Button, cu trei, respectiv opt puncte.

Lewis Hamilton, însă, care a fost al cincelea la Monaco şi care se află pe şapte în clasamentul general, a declarat: "Dacă ar fi câştigat fiecare cursă, acum ar fi fost mult în faţa noastră. Ar fi avut atât de multe puncte, astfel că pentru noi este bine în acest moment, mai avem o şansă. Ştiu că la un moment dat îi vom ajunge din urmă şi nu vor mai avea parte de curse atât de uşoare".

Coechipierul de la McLaren, Button, a adăugat: "În momentul de faţă Red Bull este cea mai competitivă maşină. Trebuie să încercăm din răsputeri să recuperăm din puncte, pentru că dacă vor continua aşa şi nu fac greşeli atunci vor fi şi mai dificil de învins".

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close