Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Luca Badoer dă vina pe presă după ce Ferrari l-a înlocuit cu Fisichella

Luca Badoer dă vina pe presă după ce Ferrari l-a înlocuit cu Fisichella

Luca Badoer dă vina pe presă după ce Ferrari l-a înlocuit cu Fisichella
07 Sep 2009   •   15:39

Italianul Luca Badoer a dat vina pe media pentru decizia celor de la Ferrari de a-l înlocui cu compatriotul Giancarlo Fisichella, pentru ultimele cinci curse ale sezonului de Formula 1.

Pilotul de rezerve, care i-a ţinut locul accidentatului Felipe Massa, după ce Michael Schumacher a fost nevoit să îşi abandoneze planurile de revenire din cauza unor probleme la gât, s-a calificat şi a terminat ultimul cele două curse pentru echipa campioană. "Cei care scriu nu înţeleg cât de mult rău pot face. Presa a jucat un rol fundamental în decizia celor de la Ferrari de a mă înlocui", a spus pilotul de 38 de ani.

Nici decizia FIA de a interzice testele în timpul sezonului nu l-a ajutat pe Badoer, care nu mai concurase de aproape zece ani înainte de cursa de la Valencia, de luna trecută. Ferrari l-a înlocuit pe Badoer chiar înainte de Marele Premiu al Italiei, de la Monza, de weekendul viitor, dar pilotul nu s-a arătat foarte dezamăgit. "Mi-am realizat visul. Voi putea să le spun copiilor că am concurat în două curse pentru Ferrari şi că cei de la Maranello au avut încredere în mine. Am un singur regret - odată cu al treilea Mare Premiu m-aş fi descurcat mai bine. Regulile astea care nu îi permit unui pilot de rezerve să facă teste îl transformă într-o victimă", a spus Badoer.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ferrari
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close