Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Luca di Montezemolo se gândea de mai mult timp la revenirea lui Schumacher în Formula 1

Luca di Montezemolo se gândea de mai mult timp la revenirea lui Schumacher în Formula 1

Luca di Montezemolo se gândea de mai mult timp la revenirea lui Schumacher în Formula 1
05 Aug 2009   •   17:16

Liderul echipei Ferrari, Luca di Montezemolo, susţine că plănuia revenirea lui Michael Schumacher în Formula 1 încă dinainte ca Felipe Massa să sufere accidentul din Ungaria. Preşedintele echipei italiene a declarat pentru revista Oggi: "M-am gândit de ceva vreme să avem o a treia maşină pentru Michael".

Trebuie menţionat totuşi că regulamentele actuale nu permit participarea la curse a unei a treia maşini. Montezemolo a spus însă că astfel s-a gândit imediat la germanul de 40 de ani, atunci când a ştiut că brazilianul Massa trebuie să fie înlocuit pentru cursele viitoare din acest sezon. Montezemolo a mai spus că Schumacher a acceptat imediat să îl înlocuiască pe Massa.

Altfel, managerul lui Schumacher a refuzat să confirme zvonurile conform cărora pilotul va câştiga un milion de euro pe cursă. Conform unor surse, pilotul german ar mai primi câte un milion şi pentru fiecare victorie pe care ar reuşi să o obţină, dar Willi Webber a spus că "sunt numai speculaţii. Nu am vorbit cu Ferrari încă despre bani".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Ferrari
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close