Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Oficial: Fisichella îl înlocuieşte pe Badoer la Ferrari, pentru a suplini lipsa lui Massa

Oficial: Fisichella îl înlocuieşte pe Badoer la Ferrari, pentru a suplini lipsa lui Massa

Oficial: Fisichella îl înlocuieşte pe Badoer la Ferrari, pentru a suplini lipsa lui Massa
03 Sep 2009   •   17:24

După toate speculaţiile din această săptămână, joi a fost confirmat faptul că Giancarlo Fisichella a fost eliberat de contractul cu Force India pentru a i se alătura lui Kimi Raikkonen la Ferrari, pentru restul sezonului, începând cu Marele Premiu al Italiei.

Născut la Roma, Fisichella a impresionat săptămâna trecută în Marele Premiu al Belgiei, când a terminat pe locul doi cursa, în timp ce Luca Badoer, pilotul de rezerve al celor de la Ferrari a dezamăgit în cele două curse în care i-a ţinut locul accidentatului Felipe Massa.

După ce şi-a început cariera în 1996 cu Minardi, Fisichella îşi va împlini acum visul vieţii lui, participând la cursa de la Monza, de acasă, la volanul unui Ferrari. "Îi sunt foarte recunoscător lui Vijay Mallya (co-proprietarul Force India) pentru că mi-a dat această şansă de a concura pentru Scuderia Ferrari. Este adevărat că a fost un vis de-ale mele şi Vijay a fost foarte generos să îmi dea voie să mi-l împlinesc", a declarat Fisichella.

"Sper în schimb că am ajutat Force India să se maturizeze şi să fie pe calea cea bună în a-şi îndeplini propriile ambiţii. Sunt acum o echipă foarte competitivă şi le doresc tot binele", a mai spus Fisichella, care weekendul trecut a adus primul podium şi primele puncte pentru Force India.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ferrari Felipe Massa
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close