Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Revenire istorică în F1. Schumacher s-a înţeles cu echipa Mercedes pentru a pilota în 2010

Revenire istorică în F1. Schumacher s-a înţeles cu echipa Mercedes pentru a pilota în 2010

Revenire istorică în F1. Schumacher s-a înţeles cu echipa Mercedes pentru a pilota în 2010
Sursa foto: Michael Schumacher
12 Dec 2009   •   17:52

Inevitabilul s-a produs, iar Michael Schumacher nu mai are nevoie decât de acordul medicilor pentru a pilota iar în Formula 1 în sezonul viitor. Germanul nu mai putea suporta despărţirea de sportul în care a devenit legendă şi din care s-a retras în 2006 şi s-a decis să încerce o revenire, după ce tentativa din toamna acestui an a fost sortită eşecului. Atunci, problemele de la gât nu l-au lăsat să piloteze câteva curse pentru echipa Ferrari, când Felipe Massa era accidentat.
Săptămânalul german Focus dezvăluie că echipa Mercedes (fosta Brawn GP) nu şi-a lăsat al doilea loc de pilot vacant întâmplător, ci deoarece negocia cu septuplul campion mondial Michael Schumacher. Germanii îl aduseseră deja la echipă pe Nico Rosberg, după plecările lui Barrichello şi Button.
Zvonurile privind revenirea lui Schumacher în "Marele Circ" nu au dispărut, însă, după ce acesta a ratat revenirea la Ferrari. Agentul germanului a infirmat de fiecare dată revenirea fostului campion mondial.
Întoarcerea campionului, care nu poate fi oprită decât de o decizie a medicilor, ar fi una cu atât mai remarcabilă cu cât "Schumi", retras în 2006, are deja 41 de ani, cu mult mai mult decât oricare dintre piloţii din circuit.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close