Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Sebastian Vettel câştigă Marele Premiu de la Singapore

Sebastian Vettel câştigă Marele Premiu de la Singapore

Sebastian Vettel câştigă Marele Premiu de la Singapore
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
20 Sep 2015   •   17:20

Pilotul german al echipei Ferrari, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, Marele Premiu al statului Singapore, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull şi de finlandezul Kimi Raikkonen, tot de la Ferrari.

Germanul Nico Rosberg de la Mercedes a trecut linia de sosirea al patrulea, înaintea finlandezului Valtteri Bottas (Williams) - locul 5 şi a rusului Danil Kviat (Red Bull) - locul 6.
Pe locurile 7-10 s-au clasat în ordine mexicanul Sergio Perez (Force India), olandezul Max Verstappen (Toro Rosso), spaniolul Carlos Sainz jr. (Toro Rosso) şi brazilianul Felipe Nasr (Sauber).
Liderul campionatului mondial al piloţilor, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), a abandonat în turul 33, din cauza unor probleme la motorul monopostului său.
Un spectator a intrat pe pisă în tutul 37/61 al Marelui Premiu de Formula 1 de la Singapore, făcând necesară neutralizarea cursei cu safety car.
"Este un bărbat pe pistă", le-a transmis prin radio germanul Sebastian Vettel mecanicilor săi de la Ferrari.
Bărbatul s-a plimbat puţin pe marginea pistei, apoi a ieşit prin gardul de protecţie, aparent fără a fi "deranjat" de forţele de ordine.
Următoarea etapă a CM de Formula 1, Marele Premiu al Japoniei, va avea loc la 27 septembrie, la Suzuka.
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close