Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bellu: Iordache şi Bulimar, gimnastele în jurul cărora se va alcătui echipa pentru Jocurile Olimpice

Bellu: Iordache şi Bulimar, gimnastele în jurul cărora se va alcătui echipa pentru Jocurile Olimpice

Bellu: Iordache şi Bulimar, gimnastele în jurul cărora se va alcătui echipa pentru Jocurile Olimpice
24 Apr 2013   •   22:35

Larisa Iordache şi Diana Bulimar sunt gimnastele în jurul cărora se va alcătui echipa pentru Jocurile Olimpice, a declarat antrenorul Octavian Bellu în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Sunt gimnaste mature, cu experienţă, au trecut prin 2 campionate europene de senioare, şi sunt gimnaste cu potenţial. Noi sperăm că, aşa cum au pornit ca junioare, şi cum se remarcă în competiţiile de senioare, vor dori să devină la un moment dat, şi sunt deja, gimnastele în jurul cărora se va alcătui echipa pentru Jocurile Olimpice", a declarat Octavian Bellu.

Gimnastele de aur ale României, scurtă reprezentaţie pentru "Sinteza Zilei"

Delegaţia României, care a participat la campionatele Europene de gimnastică de la Moscova, a obţinut şapte medalii la competiţia desfăşurată în capitala Rusiei, vedeta echipei noastre fiind Larisa Iordache, care a cucerit titlul continental la bârnă şi trei medalii de argint, la individual-compus, sărituri şi sol.

Sandra Izbaşa, demonstraţie la sol pentru "Sinteza Zilei". Larisa Iordache şi Diana Bulimar i-au comentat exerciţiul

Celelalte medalii ale României au fost aduse de Diana Bulimar, argint la bârnă şi bronz la sol, şi de Flavius Koczi, argint la sărituri.

×
Subiecte în articol: Jocurile Olimpice Octavian bellu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close