Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bolt şi Gay. Doi atleţi "fulgerători", o ţintă - să doboare recordul mondial de 9,69 la Berlin

Bolt şi Gay. Doi atleţi "fulgerători", o ţintă - să doboare recordul mondial de 9,69 la Berlin

Bolt şi Gay. Doi atleţi "fulgerători", o ţintă - să doboare recordul mondial de 9,69 la Berlin
Sursa foto: usain bolt
21 Iul 2009   •   21:54

Usain Bolt este campionul olimpic en-titre şi deţinătorul recordului mondial la proba de 100 de metri liber, cu 9,69 de secunde. Americanul Tyson Gay este campionul mondial en-titre şi cel care a reuşit cel mai bun timp al acestui an, 9,77 secunde. Cei doi evită să se întâlnească direct până la campionatul mondial de la Berlin, din august, dar pentru acest moment au declarat amândoi că îşi doresc succesul total.
"Dacă mă pregătesc cum trebuie şi ajung la forma pe care mi-o doresc, ar trebui să fiu capabil să dobor recordul mondial la Berlin. Tyson a arătat deja că este pregătit să mă atace. Eu încerc să ajung la o formă cât mai bună ca să pot să concurez cu el cu succes.", a declarat Bolt, potrivit Guardian.
Jamaicanul Usain Bolt este, deja, la cei 22 de ani ai săi cel mai rapid om, şi din acest motiv nici nu se poate gândi să îi facă favoruri americanului care a început să spere la coroana de la Berlin, Tyson Gay. Dublul campion olimpic de sprint de la Beijing se pregăteşte cu intensitate să stabilească un nou record mondial, unele guri spunând chiar că îşi doreşte să depăşească graniţa de 9,60 de secunde.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Usain Bolt
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close