Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Box. Bute îşi laudă viitorul adversar: ?Andrade are mult bun-simţ?

Box. Bute îşi laudă viitorul adversar: ?Andrade are mult bun-simţ?

Box. Bute îşi laudă viitorul adversar: ?Andrade are mult bun-simţ?
22 Oct 2008   •   00:36

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, are numai cuvinte de laudă la adresa viitorului său adversar, Librado Andrade. Bute a declarat marţi, pentru NewsIn, că a fost surprins de caracterul lui Andrade, pe care l-a caracterizat ca fiind o persoană decentă. ?Eu eram obişnuit cu adversari cu gura mare, care aruncau cu vorbele, dar Librado Andrade are mult bun-simţ. Vom lupta în ring, dar în afară suntem doi oameni obişnuiţi?, a afirmat Lucian Bute.
Lucian Bute îşi va apăra titlul în faţa mexicanului Librado Andrade în cadrul unei gale care va avea loc pe 24 octombrie, la Montreal. Va fi un meci de la care vor lipsi părinţii pugilistului român. ?Ei nu vor veni, dar o să fie în sală Rudel Obreja şi un grup de 30 de români care şi-au cumpărat bilete?, a declarat Bute.
Pugilistul născut la Galaţi a vorbit şi despre faptul că meciul nu va fi transmis în România: ?Sunt dezamăgit, din câte am aflat eu nu s-a încheiat niciun contract şi meciul meu nu se va vedea în ţară. Nu înţeleg de ce nu există interes, pentru că aici este un eveniment important. S-au vândut aproape toate biletele?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close