Antena 3 CNN Sport Alte sporturi "Bute ar putea fi declarat CĂŞTIGĂTOR". Răsturnare de situaţie în meciul pierdut de Lucian

"Bute ar putea fi declarat CĂŞTIGĂTOR". Răsturnare de situaţie în meciul pierdut de Lucian

"Bute ar putea fi declarat CĂŞTIGĂTOR". Răsturnare de situaţie în meciul pierdut de Lucian
Sursa foto: Foto: boxingnews24.com
de O.P.    |    28 Mai 2012   •   13:51

Înfrângerea răsunătoare a lui Bute a venit ca un şoc peste fanii şi admiratorii săi, atât din România, cât şi din străinătate. Însă potrivit specialiştilor din box, care au studiat cu atenţie fiecare minut al acestui meci, Bute ar putea fi declarat câştigător, iar ceea ce ar trebui să facă ar fi să depună o contestaţie la federaţia de box.

Potrivit specialiştilor, oamenii lui Froch au încălcat flagrant regulile, atunci când au intrat pe teren, chiar dacă meciul încă nu se terminase. "Cred că prea mulţi fani de-ai lui Froch s-au bucurat prematur de aşa-zisa victorie a pugilistului. Aceasta nu a fost deloc o victorie pentru Carl Froch.



Nu ştiu cum se duc luptele în ring în Marea Britanie, dar în restul lumii, jucătorul este descalificat dacă vreun membru al staff-ului intră pe teren înainte de terminarea meciului. În cazul în care aţi ratat asta, Eddie Hearn, promotorul lui Froch, a intrat în ring în timp ce arbitrul număra. Ce a fost asta?! Froch ar fi trebuit să fie descalificat, iar Bute, declarat câştigător! Şi încă mai poate face acest lucru, dacă va depune o contestaţie la federaţia de box", a declarat un jurnalist american, care scrie pentru un site specializat în box.

Americanul dă exemplul cazul lui Carlos Molina, care câştigase meciul, dar pentru că un membru al staff-ului său a intrat pe teren înainte de terminarea meciului, acesta a fost descalificat, făcându-l pe adversarul său câştigătorul meciului.



×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close