Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute e pregătit pentru lupta cu Froch: Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător

Bute e pregătit pentru lupta cu Froch: Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător

Bute e pregătit pentru lupta cu Froch: Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
de S.T.    |    16 Mai 2012   •   14:43

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat că în partida cu britanicul Carl Froch, programată în 26 mai la Nottingham, este momentul să demonstreze tuturor că este cel mai bun boxer, informează boxingscene.com.

"Adrenalina, emoţiile... Este pentru prima dată când lupt pe un alt teren, când merg acasă la adversar. Nu este uşor din punct de vedere psihologic, dar sunt pregătit pentru asta. Este momentul să demonstrez tuturor că sunt cel mai bun luptător. Când eşti un luptător bun, te baţi cu oricine, oriunde. Froch este un bun luptător. Este rezistent, puternic şi agresiv, dar eu am viteza pe care el nu o are. Cred că boxerul cu viteză este cel în avantaj", a spus Bute.

Lucian Bute a declarat că a pregătit partida cu pugilistul Froch ca şi cum ar trebui să cucerească titlul mondial la britanic acasă. "În mintea mea, eu merg în Anglia pentru a-mi pune centura pe masă, astfel că mă voi lupta ca şi cum ar trebui să o cuceresc. Vor fi 10.000 de oameni care îl vor susţine. Va fi multă gălăgie, dar merg acolo pentru a câştiga şi a mă întoarce cu centura. Indiferent dacă va fi la puncte sau înainte de limită, obiectivul meu este să înving", a adăugat Bute.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute ar trebui să se dispute în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham.

În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute meci
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close