Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute, favorit la casele de pariuri. Miranda: Să îşi facă poze cu centura, pentru că o va pierde

Bute, favorit la casele de pariuri. Miranda: Să îşi facă poze cu centura, pentru că o va pierde

Bute, favorit la casele de pariuri. Miranda: Să îşi facă poze cu centura, pentru că o va pierde
12 Apr 2010   •   17:28



Lucian Bute, care are 25 de victorii la activ şi nicio înfrângere (20 prin KO), îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

Conform Pariori.ro, Bute este favorit pentru această partidă, agenţia William Hill cotând cu 1.12 o victorie a românului, în timp ce Miranda este creditat cu 5.50, iar un meci egal cu 26.00.

Miranda este însă încrezător şi a avertizat că boxerul român trebuie să facă, săptămâna aceasta, cât mai multe poze cu centura mondială, pentru că o va pierde în duelul din 17 aprilie. "Sunt foarte concentrat, sunt într-o formă mentală şi fizică ce îmi va permite să plec de la Montreal ca noul campion mondial al IBF. Bute trebuie să facă cât mai multe poze cu centura sa, deoarece o va pierde în faţa susţinătorilor săi, promit asta", a declarat columbianul.

Bute şi-a apărat deja cu succes "centura cu diamante" de patru ori şi a fost declarat, luna trecută, cel mai bun boxer din categoria sa, peste americanul Andre Ward (21 de victorii, nici o remiză sau înfrângere). Ward deţine titlul mondial la această categorie în versiunea WBA.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close