Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute se întoarce astăzi acasă, după ce a pierdut centura mondială. Conferinţa de presă va fi LIVE pe www.antena3.ro

Bute se întoarce astăzi acasă, după ce a pierdut centura mondială. Conferinţa de presă va fi LIVE pe www.antena3.ro

Bute se întoarce astăzi acasă, după ce a pierdut centura mondială. Conferinţa de presă va fi LIVE pe www.antena3.ro
Sursa foto: Foto: cbc.ca
de O.P.    |    28 Mai 2012   •   05:42

Lucian Bute se întoarce astăzi în România, după ce a pierdut centura mondială în meciul cu britanicul Carl Froch. Presa din Marea Britanie a comentat pe larg meciul de sâmbătă. The Telegraph scrie că a fost un masacru, în urma căruia Bute a fost îngropat în pumni, iar The Guardian titrează că Froch a demonstrat ca este unul dintre cei mai puternici pugilişti din lume.

Conform contractului dintre echipele celor doi pugilisti, revanşa va avea loc în toamnă, la Montreal. Lucian Bute va susţine în această după-amiază o conferinţă de presă despre partida cu Froch, iar declaraţiile sale le puteţi urmări în direct pe www.antena3.ro, după ora 16.

Lucian Bute a rezistat mai puţin de cinci reprize în ring cu Carl Froch. Loviturile britanicului l-au trimis în corzi pe fostul campion mondial. Bute nu a căzut la podea, dar antrenorul a oprit meciul.

De cealată parte, britanicul Carl Froch recunoaşte că a avut un adversar greu de învins. După înfrângerea de la Notthingam, Lucian Bute vrea o vacanţă. Boxer-ul spune că va reveni în România pentru o perioadă, apoi se va gândi la revanşă

Lucian Bute a înregistrat prima înfrângere la profesionişti, după 30 de victorii, între care 9 au fost în apărarea titlului mondial.







×
Subiecte în articol: Carl Froch
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close