Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute: Voi boxa cu siguranţă cu Froch. Vom stabili dacă în primăvară sau toamnă

Bute: Voi boxa cu siguranţă cu Froch. Vom stabili dacă în primăvară sau toamnă

Bute: Voi boxa cu siguranţă cu Froch. Vom stabili dacă în primăvară sau toamnă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    15 Dec 2012   •   17:43

Lucian Bute a declarat, vineri, la petrecerea de sfârşit de an a echipei Oţelul Galaţi, că discuţiile pentru următorul său meci sunt avansate şi că este posibil ca până la începutul lunii ianuarie situaţia să se clarifice.

"Unul dintre obiectivele mele pentru anul 2013 este să redevin campion mondial, să recâştig centura. Vom vedea ce va fi, încă nu s-a stabilit următorul meci, sunt negocieri, discuţii. Poate până la începutul lunii ianuarie vom şti cu exactitate încotro o luăm. Promotorul meu este deja în negocieri, discuţiile sunt destul de avansate şi, de comun acord, vom stabili dacă voi boxa cu Carl Froch în primăvară sau în toamnă. De boxat vom boxa cu siguranţă. Este doar o chestiune de timp şi de negociere", a spus Bute, citat de Mediafax.

Întrebat dacă este posibil să boxeze în România, Lucian Bute nu a respins această variantă, dar a menţionat că în 2013 îşi propune să boxeze la Montreal.

"Totul este posibil, însă planul nostru este ca la anul să boxez la Montreal. Cei de la Interbox spun că voi boxa la Montreal sau la Quebec", a afirmat el.



În 2012, la 26 mai, Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de Carl Froch, la Nottingham, într-un meci în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close