Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute vrea să boxeze în România, dar nu avem săli de sport pentru o gală de titlu mondial (VIDEO)

Bute vrea să boxeze în România, dar nu avem săli de sport pentru o gală de titlu mondial (VIDEO)

Bute vrea să boxeze în România, dar nu avem săli de sport pentru o gală de titlu mondial (VIDEO)
26 Apr 2010   •   23:43

A sosit momentul să boxez în România. O spune Lucian Bute, care astăzi a adus pentru a cincea oară, în ţară, centura mondială la box. Campionul vrea să lupte la noi, problema e că noi nu avem săli de sport pe măsură.

În acest moment, părinţii lui Lucian Bute sunt cei mai mândri din lume! Copilul lor este campion mondial, este primit în ţară ca un adevărat erou, iar numele lui este pe buzele a milioane de români. Lucian Bute ne-a făcut mândri că suntem români. Pentru prima dată de când Lucian a trecut la profesionişti, părinţii săi au fost alături de el, în sală.

Şi Lucian a mai avut un motiv de bucurie legat de prezenţa părinţilor săi în Canada. Mama s-a i-a pregătit toate bucatele româneşti de care i-a fost dor.

Acum, ar vrea să-i facă fericiţi pe toţi fanii lui din România. În proporţie de 97 la sută următorul meci al lui Lucian va avea loc în ţară, a declarat Rudel Obreja.

Mai sunt însă exact două probleme care îl despart pe Lucian de un meci la noi. În Canada boxează de fiecare dată cu aproape 20.000 de spectatori în sală, iar la noi nu se găseşte o locaţie cu mai mult de 5 - 6 mii de locuri. Iar o gală pentru titlu mondial costă cel puţin 3 milioane de euro.



Observator

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close