Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Bute vrea sprijin parlamentar pentru a-şi apăra centura în România

Bute vrea sprijin parlamentar pentru a-şi apăra centura în România

Bute vrea sprijin parlamentar pentru a-şi apăra centura în România
10 Noi 2010   •   15:30

Lucian Bute a răspuns invitaţiei de a fi prezent în Camera Deputaţilor, miercuri, unde şi-a exprimat speranţa că îşi va disputa un meci pentru centură în România.

"Mulţumesc Camerei pentru invitaţie, este o onoare pentru mine şi am venit cu mare drag şi respect pentru Parlament. Sper din tot sufletul pe viitor ca meciurile mele să fie transmise în România, pentru că sunt mulţi români care vor să mă vadă pe viu. Am semnat un contract cu o televiziune americană pentru următoarele trei meciuri (n.r. Showtime Sports), dar am pus o clauză pentru a-mi apăra centura în România dacă va fi posibil. Sper din tot sufletul ca un meci al meu să se dispute aici", a declarat Lucian Bute.

El a fost asigurat de sprijinul Robertei Anastase, preşedinta Camerei Deputaţilor, care i-a înmânat totodată "Placheta preşedintelui Camerei Deputaţilor". "Ar fi un vis împlinit al românilor dacă Bute ar boxa şi în România, după cum cred că nu trebuie sa se mai repete ca TVR sa nu transmita meciurile lui Lucian Bute", a declarat Roberta Anastase.

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close