Campionul Bute: ?Mă bucur că pot împărtăşi aceste momente cu românii mei?

29 Noi 2009   •   14:08
Campionul Bute: ?Mă bucur că pot împărtăşi aceste momente cu românii mei? lucian bute

În continuare campion mondial IBF la categoria supermijlocie, în continuare modest şi deschis faţă de publicul din România. Lucian Bute s-a acoperit din nou de glorie la Quebec, şi a dedicat după meci victoria tuturor românilor, dar în special celor care s-au trezit la 5:30 dimineaţa pentru a-l vedea.
Lucian Bute şi-a apărat cu succes, duminică dimineaţă, centura cu diamante, şi l-a învins într-o manieră categorică pe mexicanul Librado Andrade, prin KO, în runda a patra din douăsprezece posibile. Gălăţeanul a avut numai motive de fericire după meciul de la Quebec.
"Le mulţumesc tuturor celor care s-au trezit în această dimineaţă special pentru mine. Sunt momente deosebite şi mă bucur că le pot împărtăşi cu românii mei. A fost un meci extrem de greu, numai eu ştiu cât de bine m-am pregătit pentru această partidă. Am demonstrat că ceea ce s-a întâmplat în 2008 a fost doar un accident. Era o oportunitate foarte mare şi nu doream să o pierd. Sper ca pe viitor să boxez numai pe HBO şi să am numai meciuri mari. Lenox mi-a spus ca sunt un boxer bun, că am făcut mare şi că nu mă poate învinge nimeni. Sunt foarte fericit că meciul s-a văzut şi în România. Abia aştept să vin acasă", declarat pugilistul român, pentru TVR.
"Mi-am respectat planul, m-am antrenat din greu cu parteneri foarte buni. Am rămas calm şi-am obţinut tot ce-am vrut. Mă simt exact ca Lennox Lewis când şi-a luat revanşa cu Rahman. Acesta este adevăratul Bute. Vă mulţumesc tuturor, mai ales celor din Florida alaturi de care m-am antrenat", a încheiat campionul gălăţean.
Antena3.ro

Parteneri
x close