Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Campionul Bute: ?Mă bucur că pot împărtăşi aceste momente cu românii mei?

Campionul Bute: ?Mă bucur că pot împărtăşi aceste momente cu românii mei?

Campionul Bute: ?Mă bucur că pot împărtăşi aceste momente cu românii mei?
Sursa foto: lucian bute
29 Noi 2009   •   14:08

În continuare campion mondial IBF la categoria supermijlocie, în continuare modest şi deschis faţă de publicul din România. Lucian Bute s-a acoperit din nou de glorie la Quebec, şi a dedicat după meci victoria tuturor românilor, dar în special celor care s-au trezit la 5:30 dimineaţa pentru a-l vedea.
Lucian Bute şi-a apărat cu succes, duminică dimineaţă, centura cu diamante, şi l-a învins într-o manieră categorică pe mexicanul Librado Andrade, prin KO, în runda a patra din douăsprezece posibile. Gălăţeanul a avut numai motive de fericire după meciul de la Quebec.
"Le mulţumesc tuturor celor care s-au trezit în această dimineaţă special pentru mine. Sunt momente deosebite şi mă bucur că le pot împărtăşi cu românii mei. A fost un meci extrem de greu, numai eu ştiu cât de bine m-am pregătit pentru această partidă. Am demonstrat că ceea ce s-a întâmplat în 2008 a fost doar un accident. Era o oportunitate foarte mare şi nu doream să o pierd. Sper ca pe viitor să boxez numai pe HBO şi să am numai meciuri mari. Lenox mi-a spus ca sunt un boxer bun, că am făcut mare şi că nu mă poate învinge nimeni. Sunt foarte fericit că meciul s-a văzut şi în România. Abia aştept să vin acasă", declarat pugilistul român, pentru TVR.
"Mi-am respectat planul, m-am antrenat din greu cu parteneri foarte buni. Am rămas calm şi-am obţinut tot ce-am vrut. Mă simt exact ca Lennox Lewis când şi-a luat revanşa cu Rahman. Acesta este adevăratul Bute. Vă mulţumesc tuturor, mai ales celor din Florida alaturi de care m-am antrenat", a încheiat campionul gălăţean.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute IBF
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close