Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Căpitanul "stejarilor" a ratat conferinţa de presă dinaintea partidei cu Fiji, fiind blocat în trafic

Căpitanul "stejarilor" a ratat conferinţa de presă dinaintea partidei cu Fiji, fiind blocat în trafic

Căpitanul "stejarilor" a ratat conferinţa de presă dinaintea partidei cu Fiji, fiind blocat în trafic
27 Noi 2009   •   18:00


Sorin Socol, căpitanul reprezentativei de rugby a României, a ratat conferinţa de presă organizată de Federaţie înaintea meciului cu Fiji, fiind blocat în traficul din Bucureşti. Nici antrenorul Serge Lairle nu a fost mai norocos, el ratând de asemenea prezenţa la întâlnirea cu reprezentanţii mass-media.

Conferinţa de presă a început cu aproximativ 20 de minute întârziere, tocmai pentru ca Sorin Socol să poată fi prezent, după ce preşedintele FRR, Alin Petrache, a scuzat absenţa căpitanului. "Ne cerem scuze pentru întârzierea căpitanului nostru Sorin Socol, dar este prins în trafic, ştiţi foarte bine cum se circulă la intrarea în Bucureşti, la Băneasa", a spus Petrache.

În cele din urmă, nici căpitanul şi nici antrenorul Serge Lairle nu au mai ajuns la conferinţa de presă, care s-a încheiat astfel după 30 de minute, notează Mediafax. Partida test dintre România şi selecţionata statului Fiji se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close