Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Carieră începută tragic. Tânărul Eisenbichler s-a accidentat grav la primul său concurs (VIDEO)

Carieră începută tragic. Tânărul Eisenbichler s-a accidentat grav la primul său concurs (VIDEO)

Carieră începută tragic. Tânărul Eisenbichler s-a accidentat grav la primul său concurs (VIDEO)
Sursa foto: Markus Eisenbichler
03 Feb 2010   •   22:56

Markus Eisenbichler, un săritor cu schiurile de doar 18 ani, şi-a început într-un fel tragic cariera, miercuri, pe trambulina de la Klingenthal. Germanul, prezent pentru prima oară la o cupă mondială de sărituri cu schiurile, le-a dat mari emoţii celor prezenţi atunci când, după o săritură care părea în regulă, şi-a pierdut echilibrul şi s-a rostogolit pe pistă, fracturându-şi oase ale membrelor şi coaste.
Tânărul sportiv german a abordat cu multe emoţii prima sa săritură la Kligenthal. Săritura în sine a fost bună pentru un sportiv de vârsta lui, dar la aterizare lipsa lui de experienţă şi-a spus cuvântul. S-a prăbuşit pe pistă şi, rostogolindu-se, a suferit multe fracturi, pierzându-şi cunoştinţa. A fost imediat transportat la spital şi este, în acest moment, în stare stabilă.
Harri Olli a câştigat calificările pentru Cupa Mondială de la Kligenthal graţie unei sărituri de 137,5 metri. Finlandezul a fost urmat de germanii Michael Neumayer şi Martin Schmitt.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fracturi
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close