Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Carl Froch îl învinge pe Mikkel Kessler şi îşi păstrează centura IBF

Carl Froch îl învinge pe Mikkel Kessler şi îşi păstrează centura IBF

Carl Froch îl învinge pe Mikkel Kessler şi îşi păstrează centura IBF
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
26 Mai 2013   •   12:02
Pugilistul britanic Carl Froch l-a învins la puncte, duminică seară, pe danezul Mikkel Kessler şi şi-a păstrat centura IBF la categoria supermijlocie, după un meci disputat pe O2 Arena din Londra, informează BBC.
De asemenea, pugilistul britanic a cucerit centura WBA deţinută de Kessler.
Froch a câştigat în unanimitate, scorurile arbitrilor fiind 118-110, 116-112 şi 115-113.
Carl Froch, în vârstă de 35 de ani, a cucerit centura IBF în urmă cu un an, după ce l-a învins pe Lucian Bute prin KO în repriza a cincea.
"Mă simt foarte bine. Astăzi am luptat cu un adevărat domn, un mare pugilist şi un senzaţional om. Kessler a luptat foarte bine şi chiar m-a pus în dificultate de câteva ori. Dar cred că eu l-am lovit mai mult şi am meritat victoria. Am fost foarte aproape de o victorie înainte de limită, dar Kessler a continuat şi pentru asta merită felicitat. Am un mare respect pentru el. Am spus înainate acestu meci că învingătorul ar trebui să lupte cu americanul Andre Ward. Este un mare campion şi aş vrea să lupt cu el, dar nu în Statele Unite. Eu am fost şi am luptat cu el acolo, acum e rândul lui să vină în Anglia", a spus Froch.
Carl Froch a suferit prima înfrângere la profesionişti şi a pierdut centura WBA în aprilie 2010, chiar în faţa lui Kessler. Atunci, pugilistul danez în vârstă de 34 de ani s-a impus pe teren propriu în urma unei decizii unanime.
Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti în 26 mai 2012, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF. Potrivit contractului, Bute are dreptul să ceară o revanşă împotriva lui Froch.
 

×
Subiecte în articol: Carl Froch centura IBF pugilist
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close