Antena 3 CNN Sport Alte sporturi CE de haltere: Răzvan Martin, campion european la aruncat. Românul s-a clasat al treilea la total

CE de haltere: Răzvan Martin, campion european la aruncat. Românul s-a clasat al treilea la total

CE de haltere: Răzvan Martin, campion european la aruncat. Românul s-a clasat al treilea la total
de M.T.    |    11 Apr 2013   •   23:36

Răzvan Martin, care a concurat la categoria 77 kg, a adus României prima medalie de aur la Campionatele Europene de haltere de la Tirana, obţinând titlul continental la stilul aruncat, cu o performanţă de 190 kg, anunţă Agerpres.

Sportivul român, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, s-a clasat pe locul 3 la total, cu 346 kg, ratând medalia de argint doar la greutatea corporală.

La stilul smuls, Martin s-a situat pe locul 4, cu 156 kg.

Rusul Dmitri Homiakov a cucerit medalia de aur la total, cu 351 kg (161 kg la smuls -aur, şi 190 kg la aruncat - argint), în timp ce treapata a doua a podiumului a fost ocupată de moldoveanul Alexandru Spac, cu 346 kg (157 kg la smuls - bronz, şi 189 kg la aruncat - bronz).

Celălalt sportiv român aflat în competiţie la categoria 77 kg, Paul Stoichiţă, a obţinut două locuri 4 (186 kg la aruncat, 334 kg la total) şi un loc 5 (la smuls, cu 148 kg).

Citiţi aici povestea lui Razvan Martin, halterofilul orfan care a urcat pe podiumul olimpic


Tot joi, în concursul feminin, Irina Lăcrămioara Lepşa a obţinut altre trei medalii pentru România, una de argint şi două de bronz, la categoria 63 kg.


×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close