Antena 3 CNN Sport Alte sporturi CE de judo: Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la categoria 52 kg

CE de judo: Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la categoria 52 kg

CE de judo: Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la categoria 52 kg
de M.T.    |    25 Apr 2013   •   18:43

Andreea Chiţu a cucerit, joi, medalia de argint la categoria 52 de kilograme, în cadrul Campionatului European de judo care se desfăşoară la Budapesta.

Sportiva de 25 de ani a pierdut în finală prin wazari în faţa rusoaicei Natalia Kuziutina, cea pe care o învinsese anul trecut pentru a cuceri titlul continental.

În drumul spre finală, românca a Chiţu a trecut prin yuko de italianca Elena Moretti, apoi a învins-o prin ippon pe Gili Cohen (Israel), pentru ca în semifinale să câştige prin yuko în faţa lui Mareen Kraeh (Germania).

Medaliile de bronz ale categoriei 52 de kilograme au revenit sportivelor Majlinda Kelmendi (Kosovo) şi Laura Gomez (Spania).

La categoria 57 kg, Corina Căpriopriu, vicecampioană olimpică anul trecut la Londra, a fost învinsă în optimi de olandeza Sanne Verhagen.

Cealaltă româncă de la 57 kg, Loredana Ohâi, a pierdut în aceeaşi fază în faţa unguroaicei Hedvig Karakas.

La categoria 48 kg, Monica Ungureanu şi Carmen Bogdan au fost eliminate în optimi de Valentina Moscatt (Italia), respectiv Laetitia Payet (Franţa).

În concursul masculin, Cătălin Brătulescu a pierdut în primul tur al categoriei 60 kg în faţa polonezului Lukasz Kielbasinski.

La 66 kg, Remus Lazea l-a învins în primul tur pe armeanul Gor Harutiunian, dar apoi a pierdut lupta cu georgianul Laşa Şavdatuaşvili.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close