Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Celebrul Don King ar putea fi prezent la meciul lui Lucian Bute cu Jean-Paul Mendy

Celebrul Don King ar putea fi prezent la meciul lui Lucian Bute cu Jean-Paul Mendy

Celebrul Don King ar putea fi prezent la meciul lui Lucian Bute cu Jean-Paul Mendy
27 Iun 2011   •   15:49

Rudel Obreja îşi doreşte ca meciul dintre Lucian Bute şi Jean-Paul Mendy pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie să fie un adevărat spectacol. În acest sens, preşedintele Federaţiei Române de Box l-a contactat pe Don King, pe care l-a invitat la gala care se va desfăşura pe 9 iulie la complexul Romexpo, susţin surse din FRB citate de Mediafax.

Don King a fost deja contactat pentru a veni la Bucureşti, celebrul promotor cerând în schimbul acestui lucru 200.000 de dolari, sumă cu care Rudel Obreja ar fi fost de acord. De asemenea, preşedintele federaţiei de box îşi doreşte să îi aducă la meciul lui Bute şi pe foştii campioni mondiali la categoria grea Evander Holyfield şi Lennox Lewis.

În vârstă de 79 de ani, Don King este bine cunoscut în întreaga lume pentru frizura sa, pentru personalitatea puternică şi pentru meciurile celebre pe care le-a „regizat”, „Rumble in the Jungle" şi „Thrilla in Manila” fiind cele mai bune exemple.

De-a lungul carierei sale, Don King a avut sub contract nume importante din istoria boxului, precum Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield , Julio Cesar Chavez, Andrew Golota, Felix Trinidad, Roy Jones Jr. şi Marco Antonio Barrera.

În 1997, viaţa sa a fost subiectul unui film, „Don King: Only in America”, rolul principal fiind jucat de Ving Rhames, care a primit Globul de Aur pentru interpretarea sa.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute rudel obreja
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close