Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Ciclistul Frank Vandenbroucke a fost găsit mort într-un hotel din Senegal

Ciclistul Frank Vandenbroucke a fost găsit mort într-un hotel din Senegal

Ciclistul Frank Vandenbroucke a fost găsit mort într-un hotel din Senegal
13 Oct 2009   •   12:25

Rutierul belgian Frank Vandenbroucke, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Un apropiat al lui Vandenbroucke a oferit informaţia AFP, dar nu a speculat asupra cauzei decesului, spunând doar că trupul ciclistului a fost găsit într-o cameră de hotel din Senegal, unde se afla în vacanţă.

În urmă cu doi ani, Vandenbroucke a suferit de depresie şi a încercat să se sinucidă, după ce soţia lui i-a spus că divorţează. Presa din Belgia sugerează însă că acum rutierul a murit din cauza unei embolii pulmonare. "Din păcate decesul lui vine doar parţial ca o surpriză, pentru că ştiam că nu se simte prea bine. Avea atât momente bune, dar şi rele, în privinţa sănătăţii şi moralului. A plecat în Senegal duminică", a spus unchiul rutierului, Jean-Luc Vandenbroucke.

Frank Vandenbroucke şi-a făcut debutul profesional în 1994 şi a înregistrat 51 de victorii, inclusiv Clasicul Liege-Bastogne-Liege din 1999, marea realizare ca carierei. În 2003, când a concurat pentru echipa Quick Step, Vandenbroucke a părut că îşi va relansa cariera, după probleme cu alcoolul şi substanţele dopante. Totuşi, după un start promiţător în sezonul 2004, speranţele unei reveniri au fost năruite şi rutierul s-a afundat în starea de depresie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close