Antena 3 CNN Sport Alte sporturi CM de snooker: Judd Trump l-a învins pe Martin Gould şi s-a calificat în sferturi

CM de snooker: Judd Trump l-a învins pe Martin Gould şi s-a calificat în sferturi

CM de snooker: Judd Trump l-a învins pe Martin Gould şi s-a calificat în sferturi
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2011   •   10:16

Judd Trump, cel care în primul tur l-a eliminat pe deţinătorul titlului, australianul Neil Robertson, continuă să surprindă la Crucible. Tânărul de 21 de ani s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Snooker, după ce l-a învins pe Martin Gould.

 
Trump conducea cu 11-5 după primele două sesiuni şi mai avea nevoie de două frame-uri pentru a merge mai departe. Deşi l-a pierdut pe primul, jucătorul englez şi-a asigurat victoria după ce a reuşit două break-uri de 67 şi 69. În sferturi, surpriza actualei ediţii a Campionatului Mondial îl va întâlni pe Graeme Dott, campionul in 2006 şi finalistul de anul trecut.
 
Dott l-a învins în optimile de finală pe Ali Carter cu 13-11, la capătul unuia dintre cele mai echilibrate meciuri ale turneului, în timp ce Mark Allen s-a alăturat pe lista jucătorilor calificaţi în sferturi după ce a avut nevoie de joc decisiv pentru a trece de Barry Hawkins (13-12). În turul următor, Allen îl va înfrunta pe galezul Mark Williams.
 
În alte meciuri ale optimilor de finală, Mark Selby conduce după prima sesiune cu 7-1 în faţa lui Stephen Hendry, iar Ronnie O'Sullivan îşi confirmă forma bună arătată în primul tur, aflându-se în avantaj, scor 6-2, în duelul cu Shaun Murphy.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close