Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Daniel Ghiţă, învins de turcul Gokhan Saki, în sferturile Galei Finale K1. Alistair Overeem, marele câştigător

Daniel Ghiţă, învins de turcul Gokhan Saki, în sferturile Galei Finale K1. Alistair Overeem, marele câştigător

Daniel Ghiţă, învins de turcul Gokhan Saki, în sferturile Galei Finale K1. Alistair Overeem, marele câştigător
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Dec 2010   •   09:57

Românul Daniel Ghiţă a pierdut, sâmbătă, meciul cu turcul Gokhan Saki,  în faza sferturilor din cadrul Galei Finale K1, de la Yokohama. La finalul celor trei reprize regulamentare de luptă, arbitrii au decis egalitate.

Astfel, câştigătorul a fost decis după o repriză suplimentară de trei minute. Toţi cei trei arbitri ai meciului au decis la finalul reprizei suplimentare în favoarea turcului Gokhan Saki.

Meciul din sferturi a fost şi primul al lui Ghiţă din cadrul finalei K1.

Finala K1 a fost câştigată de olandezul Alistair Overeem şi în dauna compatriotului său, veteranul Peter Aerts. Cei doi au trecut în semi-finale de Gokhan Saki (Turcia), respectiv Semmy Schilt (Olanda).

Primul calificat în semi-finale a fost olandezul Peter Aerts, care l-a învins prin KO pe samoanul Mighty Mo, în prima rundă. Compatriotul lui Aerts, Semmy Schilt, este al doilea semi-finalist după ce l-a învins pe japonezul Keijiro "Kyotaro" Maeda, cu scorul de 3-0.

Ultimul meci din sferturile Galei Finale K1, cel dintre  Alistair Overeem (Olanda) şi Tyrone Spong (Surinam), a fost câştigat de olandez, cu scorul de 3-0.

Gala Finală K1 a început la 9:30 (ora României) cu meciul de rezervă dintre "Spărgătorul de oase" Errol Zimmerman (Olanda) şi Everton Teixeira (Brazilia), câştigat de olandez.

Competiţia este dotată cu premii în valoare totală de 460.000 de dolari.




×
Subiecte în articol: gala
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close