Antena 3 CNN Sport Alte sporturi David Haye l-a învins pe Derek Chisora prin K.O.

David Haye l-a învins pe Derek Chisora prin K.O.

David Haye l-a învins pe Derek Chisora prin K.O.
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
15 Iul 2012   •   10:02

Pugilistul britanic David Haye l-a învins pe compatriotul său Derek Chisora, sâmbătă, la Londra, prin KO în repriza a cincea, la cinci luni după ce cei doi sportivi s-au încăierat la finalul unei gale în Germania, informează AFP.
   
Duelul dintre cei doi grei britanici, ambii fără vreun titlu mondial, a avut loc pe stadionul echipei de fotbal West Ham în faţa a 30.000 de spectatori.
   
Chisora a început în forţă meciul, dar Haye s-a apărat calm şi începând cu repriza a treia a pus stăpânire pe luptă. În repriza a cincea, o combinaţie stânga-dreapta l-a trimis la podea pe Chisora, care nu s-a mai ridicat.
   
Derek Chisora, fluierat de publicul britanic la intrarea în ring, a suferit a patra înfrângere la profesionişti. El a fost învins la puncte, în februarie, de deţinătorul titlului WBC, ucraineanul Vitali Klitschko. La conferinţa de presă de după acel meci, Chisora şi Haye au avut o încăierare. După acel incident Chisora a fost suspendat de Federaţia Engleză de Box, iar pentru meciul cu Haye a primit o licenţă din partea Federaţiei Luxemburgheze de Box.
   
David Haye a obţinut a 26-a victorie la profesionişti, prima după ce a fost învins în iulie 2011 de Wladimir Klitschko.
   
Haye speră să lupte în viitor cu Vitali Klitschko. "I-am trimis un mesaj care ar trebui să-l sperie şi aş fi surprins să accepte un meci cu mine", a spus Haye la finalul întâlnirii cu Chisora.

×
Subiecte în articol: meci box arbitru
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close