Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Decizia luată de Lucian Bute: "Nu puteam să mă mai antrenez. Devenise insuportabil"

Decizia luată de Lucian Bute: "Nu puteam să mă mai antrenez. Devenise insuportabil"

Decizia luată de Lucian Bute: "Nu puteam să mă mai antrenez. Devenise insuportabil"
de O.P.    |    20 Mai 2013   •   11:46

Pugilistul Lucian Bute a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a luat decizia de a se opera la mâna stângă deoarece avea dureri insuportabile şi nu putea lupta accidentat în meciul cu Jean Pascal.
  
"Am încercat să fac anumite eforturi pentru a continua şi nu anula meciul, dar, din păcate, după mai multe consultări cu doctorul şi echipa mea, am luat această decizie. A trebuit să mă operez, aveam o durere insuportabilă. Am decis acest lucru pentru viitorul carierei mele. Era foarte riscant să mă urc în ring accidentat, aveam un adversar foarte puternic. Accidentarea s-a întâmplat în perioada de pregătire, la al treilea sparring. Pe 1 mai am luat decizia de a mă opera. Operaţia a durat aproximativ o oră, o oră şi jumătate, iar după spusele doctorului, totul e bine, recuperarea va decurge foarte bine. Sper să revin în ring cât mai curând. Era un stres foarte mare şi din punct de vedere psihologic eram terminat. Nu puteam să mă antrenez, nu puteam lovi cu stânga. Durerile ajunseseră la cot şi umăr şi astfel am luat decizia să mă operez", a afirmat Bute.
  
El a precizat că nu va boxa mai devreme începutul anului viitor, cel mai probabi la 25 ianuarie, tot cu Jean Pascal.
  
Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat.  Operaţia a fost efectuată la "Palms Wellington Surgical Center" în Palm Beach, de către Veronica Pedro, medic ortoped specializat în probleme la mâini.



×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close