Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Diaconu, pregătit pentru revanşă: Mă antrenez de şase săptămâni să câştig meciul cu Pascal

Diaconu, pregătit pentru revanşă: Mă antrenez de şase săptămâni să câştig meciul cu Pascal

Diaconu, pregătit pentru revanşă: Mă antrenez de şase săptămâni să câştig meciul cu Pascal
11 Dec 2009   •   13:19


Boxerul român Adrian Diaconu susţine că este pregătit pentru meciul revanşă cu canadianul Jean Pascal, campionul mondial WBC la categoria semigrea. El a declarat că, spre deosebire de primul meci, acum se simte diferit.

"La primul meci nu boxasem de ceva vreme, dar acum sunt mai rapid şi dornic de victorie. Este vorba de starea în care eşti, iar acum mă simt diferit. M-am pregătit altfel, am crescut viteza şi antrenamentul picioarelor. Totul a fost diferit în pregătire şi totul va fi diferit şi în timpul luptei. Merg cu gândul să câştig lupta. Nu mai caut nicio scuză, mă antrenez de şase săptămâni să câştig acest meci", a declarat pugilistul român, citat de cotidianul Motreal Gazette.

Pascal (24-1-0, 16 KO) a devenit campion mondial la 19 iunie, când s-a impus, prin decizie unanimă, în faţa lui Diaconu (26-1-0, 15 KO), şi spune că va arăta şi sâmbătă dimineaţa (ora României) că este un mare campion. "Vă voi arăta că sunt mai bun, mai inteligent. Am toate instrumentele necesare pentru a fi un mare campion şi voi arăta asta mai clar în această dispută", a precizat pugilistul în vârstă de 27 de ani, care la primul meci pentru apărarea titlului, în luna septembrie, l-a învins pe italianul Silvio Branco prin KO tehnic în repriza 10.

Imediat după cântarul oficial, antrenorul boxerului român în vârstă de 31 de ani, Pierre Bouchard, a recunoscut că acest meci are o miză foarte mare pentru Diaconu: "Ştiu care a fost prestaţia lui Adrian la meciul precedent. A fost un duel strâns, chiar dacă Pascal a câştigat opt runde. Jean a fost în cea mai bună formă. Nu cred că noi am fost. Trebui să ne îmbunătăţim prestaţia şi sunt sigur că acum vom face mult mai bine".

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close