Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Drăgulescu, în ochii femeilor. Corina: E calm şi m-a cerut de nevastă. Larisa: E un sportiv mare, dar ca om e zero

Drăgulescu, în ochii femeilor. Corina: E calm şi m-a cerut de nevastă. Larisa: E un sportiv mare, dar ca om e zero

Drăgulescu, în ochii femeilor. Corina: E calm şi m-a cerut de nevastă. Larisa: E un sportiv mare, dar ca om e zero
20 Oct 2009   •   12:30

Marian Drăgulescu a renăscut. După divorţul cu scandal de Larisa, care l-a afectat enorm, sportivul şi-a găsit liniştea în braţele unei noi femei, Corina Mihai, iar performanţele nu au întârziat să apară. Corina, în vârstă de 27 de ani, l-a susţinut pe Drăgulescu din tribună la Campionatele Mondiale de la Londra, unde sportivul român a cucerit două medalii de aur şi a fost privit drept "omul competiţiei". Fosta soţie nu îl lasă însă nici acum să se bucure de succes şi îi aminteşte lui Drăgulescu că medaliile nu sunt mai importante decât copiii lui.

Corina Mihai a povestit pentru Libertatea că a avut emoţii foarte mari la Mondialele de gimnastică, unde a făcut atmosferă în tribune. "Am vrut să simtă cu adevărat că este încurajat cum nu a mai fost niciodată. Am imprimat tricouri cu chipul lui şi am pus în sală foarte multe steaguri româneşti", a spus Corina. Tot pentru Liberatea ea a dezvăluit că Marian, care în viaţa de zi cu zi este un băiat foarte calm, înţelegător şi cu simţul umorului, a cerut-o deja în căsătorie, detaliile urmând să fie stabilite în viitorul apropiat. "Relaţia noastră a început în urmă cu aproape un an. Ne-am cunoscut prin intermediul unui prieten, la un restaurant şi am rămas împreună. Sunt cea mai fericită că l-am cunoscut, iar relaţia noastră merge ireproşabil", a declarat Corina Mihai.

Medaliile obţinute de Marian Drăgulescu nu o impresionează prea mult pe fosta soţie. Ea speră acum că, din banii primiţi ca premiu, Marian să îşi ajute copiii, cu care nu ar mai fi vorbit de opt luni. "A câştigat ca de obicei. Mi s-a părut că bucuria pe care a emanat-o după aceste medalii este mai puternică decât de obicei. A vrut foarte mult să le demonstreze ceva celor care l-au atacat în ultimul an. Rămân la convingerea mea: e un sportiv mare, dar ca om e zero", a declarat Larisa Stoica pentru Evenimentul Zilei.

Ea a mai povestit că Drăgulesc trebuia să îi dea 600 de euro pe lună şi să contribuie la tratamentul fetiţei surdomute. "Nu am văzut niciun ban. Nici eu, şi nici copiii nu am mai vorbit cu el de opt luni. Nu mor de foame. Lucrez ca însoţitor pentru fetiţă, iar primăria Reşiţa îmi dă 500 de lei pe lună. Eu nu trăiesc însă din banii primăriei. Mă ajută părinţii. Mi-am refăcut şi eu viaţa între timp, am un iubit", a mai spus Larisa pentru Evenimentul Zilei, transmiţându-i lui Marian mesajul "Să fie om", pentru că maldărele de medalii nu sunt mai importante decât copiii lui.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close