Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Drăgulescu, încă un aur! Un alt român, Koczi, a luat argintul la sărituri la CM de la Londra

Drăgulescu, încă un aur! Un alt român, Koczi, a luat argintul la sărituri la CM de la Londra

Drăgulescu, încă un aur! Un alt român, Koczi, a luat argintul la sărituri la CM de la Londra
Sursa foto: marian dragulescu
18 Oct 2009   •   16:40

Campionatele Mondiale de gimnastică de la Londra par să le priască din plin gimnaştilor români. După medalia de aur obţinută sâmbătă de Marian Drăgulescu la sol, s-a auzit imnul României în capitala Angliei şi după finala de la sărituri. Mai mult, primele două locuri de pe podium au fost ocupate de români! Drăgulescu a luat aurul, iar Flavius Koczi a luat argintul.
Dragulescu, retras din activitatea competiţională în trecutul recent şi abia revenit, la 28 de ani, în lotul României, s-a afirmat şi la sărituri după ce sâmbătă a avut un exerciţiu excelent la sol. A reuşit două sărituri foarte bune, aproape perfecte, motiv pentru care a luat notele 16.550 şi 16.600, pe care nimeni nu le-a mai depăşit. Cu media de 16.575, Marian s-a clasat în faţa lui Flavius Koczi, alt român, acesta obţinând 16.375 şi 16.300, cu o medie de 16.337.
Podiumul probei a fost competat de sportivul rus Anton Golotsuskov, cu o medie de 16.287, încurajat în tribunele de la Londra de nimeni altul decât patronul echipei de fotbal Chelsea, din oraş, potrivit Mediafax.
Tot sâmbătă, România a obţinut o medalie de bronz la fete, Ana Porgras ocupând al treilea loc pe podiumul finalei de la paralele, cu o notă de 14.675.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu Londra
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close