Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Dramatism în finala NHL: Chicago Blackhawks a câştigat Cupa Stanley prin două goluri marcate în ultimele secunde

Dramatism în finala NHL: Chicago Blackhawks a câştigat Cupa Stanley prin două goluri marcate în ultimele secunde

Dramatism în finala NHL: Chicago Blackhawks a câştigat Cupa Stanley prin două goluri marcate în ultimele secunde
de M.T.    |    25 Iun 2013   •   10:55

Chicago Blackhawks a cucerit Cupa Stanley, acordată campioanei din Liga Nord-Americană de Hochei (NHL), pentru a doua oară în ultimele patru sezoane, după o victorie dramatică în meciul şase al finalei disputate împotriva lui Boston Bruins.

Echipa din Chicago s-a impus cu 3-2, prin două goluri marcate în ultimul minut şi jumătate al partidei disputate la Boston şi şi-a trecut astfel în palmares cea de-a cincea Cupă Stanley din istorie, după succesele din 1934, 1938, 1961 şi 2010.

Un minut şi 16 secunde i-au despărţit pe cei de la Boston de egalarea situaţiei la general şi disputarea meciului şapte în finală.

În minutul 18:44 al reprizei a treia, Bruins conducea cu 2-1, după ce Kelly şi Lucic marcaseră pentru gazde, în timp ce Toews o făcuse pentru Blackhawks.

Apoi, într-un final halucinant, Bickell şi Bolland au înscris în decurs de doar 17 secunde şi au întors rezultatul în favoarea oaspeţilor.

Boston Bruins a ratat astfel ocazia de a forţa cucerirea celei de-a şaptea Cupe Stanley, ultima fiind obţinută în urmă cu doi ani, după o finală în şapte meciuri cu Vancouver Canucks.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close