Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Echipa de tineret a Noii Zeelande a câştigat al patrulea titlu mondial consecutiv la rugby

Echipa de tineret a Noii Zeelande a câştigat al patrulea titlu mondial consecutiv la rugby

Echipa de tineret a Noii Zeelande a câştigat al patrulea titlu mondial consecutiv la rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iun 2011   •   11:03

Noua Zeelandă îşi menţine dominaţia la Cupa Mondială de rugby Under-20. Baby Blacks au învins Anglia cu 33-22 în finala desfăşurată la Padova şi au cucerit cel de-al patrulea titlu suprem consecutiv, după succesele din 2008, 2009 şi 2010.

Tinerii rugbişti neo-zeelandezi, care nu au pierdut niciun meci de la debutul competiţiei, în 2008, se află la a treia victorie în ultimul act în faţa Angliei, în cealaltă finală învinsa fiind Australia, la ediţia de anul trecut.

Este minunat că am reuşit să păstrăm această serie de victorii consecutive. Am muncit mult pentru a ajunge aici. Anglia a început bine şi a luat un avantaj important în debutul finalei, dar noi, în ciuda faptului că nu am avut cea mai bună evoluţie, am reuşit să revenim şi să învingem. Ne-am simţit bine aici în Italia. Vreme excelentă, oameni minunaţi, o istorie importantă”, a declarat Luke Whitelock, căpitanul învingătorilor.

În finala pentru locul 3, Australia a învins cu 30-17 naţionala Franţei şi a obţinut medalia de bronz.

×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda Anglia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close